Transport
Ook het transport van materialen wordt nauwgezet gepland. Met als doel de hoeveelheid kilometers terug te brengen, waardoor de CO2-uitstoot wordt geminimaliseerd.
Specialisten van Bolidt berekenen vooraf exact hoeveel materiaal nodig is. Te weinig materiaal uitleveren betekent immers extra transport om tekorten aan te vullen. Te veel meegeven betekent extra transport om restanten te retourneren.

Indien mogelijk nemen de applicateurs van Bolidt hun eigen materiaal mee. Voor projecten waarvoor meer materiaal nodig is dan door de medewerkers zelf kan worden meegenomen, wordt een aparte transportplanning gemaakt.

Transport vindt één keer per week plaats en volgt de meest efficiënte route.

In deze route worden ook de locaties gepland waar gescheiden afval inclusief verpakkingen wordt opgehaald.

Zeer grote projecten worden bevoorraad met containertransport. Deze zijn voorzien van lekbakken. In uitzonderlijke gevallen wordt nog gebruik gemaakt van luchtvracht. Wij streven ernaar om dit beperkt te houden.

In het buitenland beschikt Bolidt over voorraadfaciliteiten in de directe omgeving van applicatielocaties. Transporten worden volledig volgepland. Onnodig transport is volledig uitgebannen.

VORIGE

PLANNING

TERUG NAAR BOVEN

VOLGENDE

CERTIFICERING