Social
responsibility
Duurzaam ondernemen of liever gezegd bewust ondernemen. Bolidt is erop gericht om met behoud van kwaliteit en efficiency het milieu minimaal te belasten. Deze gedachte is terug te vinden in de gehele bedrijfskolom. Maar Bolidt neemt ook haar verantwoording op maatschappelijk niveau. Zo wordt waar mogelijk samengewerkt met regionale bedrijven om de lokale economie te stimuleren.
Daarnaast vinden wij het belangrijk om te investeren in onze kinderen en stimuleren wij allerlei onderwijsprojecten van basisschool tot universiteit. Kinderen maken al op jonge leeftijd kennis met Bolidt. Onderwijs en voorlichting zijn basiselementen in de samenleving.

Afval bestaat niet
TU Delft

Bolidt heeft samen met de Technische Universiteit Delft een duurzame kennismakingsactiviteit voor haar eerstejaars studenten Bouwkunde georganiseerd.

Met diverse restmaterialen van Bolidt gingen de studenten creatief aan de slag om van deze materialen muziekinstrumenten te maken. Met als eindconclusie: Afval bestaat niet.

Sophia Kinderziekenhuis

Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is een ziekenhuis dat zorg biedt aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Bolidt heeft een speciale band met dit ziekenhuis. Niet alleen hebben we daar de vloer geïnstalleerd maar wij steunen het ziekenhuis ook jaarlijks op financiële basis.

Fotografie: Anna Boukema

Daarnaast hebben wij een aantal jaar geleden de zieke kinderen mogen verrassen om ze één dag te laten voelen als normale kinderen. De kinderen werden genomen voor een helikoptervlucht boven Rotterdam, zodat zij even konden vergeten dat ze ziek waren.

Fotografie: Anna Boukema

Hospice De Cirkel

Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven.

Jaarlijks organiseert Bolidt de Bolidt Inner Circle Run om geld in te zamelen voor de hospice.
Bolidt ondersteunt de stichting financieel, maar ook een groot deel van de werknemers nemen deel aan het evenement om hun steun te betuigen.

VORIGE

SPORTSUCCESSEN

TERUG NAAR BOVEN

VOLGENDE

THINK AMBASSADEURS