Bolidt Vitality

De prestaties van Bolidt hangen voor een groot deel af van de vitaliteit van onze medewerkers.

Het is dan ook belangrijk een omgeving te bieden waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en waar alle medewerkers met plezier hun werk kunnen doen. Daarnaast worden sportieve activiteiten georganiseerd en waar mogelijk gesponsord. Bolidt wil haar medewerkers niet eenmalig, maar duurzaam in beweging brengen.

Naast de regionale en nationale goede doelen die al worden ondersteunt wil Bolidt haar medewerkers graag stimuleren betrokken te zijn bij maatschappelijke projecten.

Vitaliteit

Naast de fysieke gezondheid van de medewerkers, draagt persoonlijke ontwikkeling ook bij aan vitaliteit. De juiste opleiding en doorgroeimogelijkheden motiveren medewerkers om zich zelf te ontplooien.

Blijven ontwikkelen in je vakgebied zorgt voor meer zelfvertrouwen en houdt je scherp.

Bolidt Vitality staat voor verschillende aspecten en is breed opgezet. Zoals workouts, sportevenementen, voedingsadvies en levenstijl.

Bolidt Vitality Program is een katalysator in het verbeteren van ieders persoonlijke fitheid en succes.

Personal Training

In het hoofdkantoor van Bolidt is een fitnessruimte ingericht met roei-, loop-, fiets- en krachtapparaten waar dagelijks getraind kan worden. Onder begeleiding van een personal trainer wordt er op een gezonde sportieve manier gewerkt aan ieders persoonlijke fitheid.

Sport & Fun

Sporten verbindt en heeft uiteindelijk een positief effect op de werksfeer. Bolidt creëert de beste omstandigheden waarin een juiste balans ontstaat tussen spanning en ontspanning, werk en privé, gezamenlijke ambities en persoonlijke ontwikkeling.

Samen sporten werkt inspirerend.
Samen doelen halen én successen delen, dat verbroedert en smaakt naar meer.
Bolidt, No limits!

VORIGE

VISIE

TERUG NAAR BOVEN

VOLGENDE

SPORTSUCCESSEN