Sportsuccessen

‘Opgeven is geen optie’

Alpe d'HuZes is een sportief evenement waarbij deelnemers geld in zamelen voor de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen zij op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez. Opgeven is geen optie perfect past bij de "no limits" mentaliteit van Bolidt. Het Bolidt Cycling Team traint het hele jaar enthousiast om zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens de Alpe d'HuZes, met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Nederlandse Stichting tegen Kanker (KWF).

Running Team

Het Bolidt Running Team traint wekelijks en neemt deel aan verschillende hardloopevenementen. Elk jaar organiseert Bolidt de Bolidt Inner Circle Run om geld in te zamelen voor Hospice De Cirkel. Het is een ‘laatste’ thuis voor terminaal zieke mensen, die vaak een levensverwachting van niet meer dan drie maanden hebben.

Sporters, jong en oud, uit de hele regio komen de derde donderdag van juni samen om 5 of 10 kilometer te lopen voor dit goede doel. Bolidt ondersteunt de stichting financieel, maar ook een groot deel van de werknemers nemen deel aan het evenement om hun steun te betuigen.

Sailing Team

Bolidt zoekt ook de sportiviteit op het water op en zeilt wedstrijden op Europees niveau. Het schip wordt ook ingezet voor relatievaren.
Zeilen is namelijk een uitstekende metafoor voor samenwerking, teamgeest en leiderschap, voor zowel medewerkers als relaties.

Volvo Ocean Race

Daarnaast was Bolidt, officieel partner van de Brunel in the Volvo Ocean Race 2014-2015. De Volvo Ocean Race is het langste en zwaarste evenement in de professionele sport. De race staat voor buitengewone verhalen van menselijke prestatie en avontuur van internationale allure met alle ingrediënten waar we bij Bolidt waarde aan hechten: teamwerk, tactiek, geavanceerde technologie en keer op keer grenzen verleggen.

Vitaalste bedrijf van Zuid-Holland

ONVZ Zorgverzekeraar is samen met Pieter van den Hoogenband op zoek gegaan naar het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Bolidt scoorde volgens de jury het hoogst als het gaat om hun visie op gezondheid en vitaliteit, waarbij onder meer bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van de werknemers belangrijke punten zijn.

VORIGE

BOLIDT VITALITY

TERUG NAAR BOVEN

VOLGENDE

SOCIAL RESPONSIBILITY